De Uzin Utz Groep

Sinds zijn oprichting in 1911 heeft de Uzin Utz Groep er altijd naar gestreefd om zijn vaardigheden en knowhow helemaal ten dienste te stellen van de klant. Als ontwikkelaar en fabrikant van plaatsingsystemen voor vloeren, draagt Uzin Utz de kwaliteit van zijn producten hoog in het vaandel. Een uitgelezen selectie van grondstoffen, ultramoderne productieprocessen en permanente controles verzekeren dat de oplossingen die de groep op de markt brengt, stuk voor stuk heel sterk presteren.

Dat streven naar uitmuntendheid ziet zich weerspiegeld in de nauwe band die Uzin met zijn klanten heeft. Het uit zich in advies op maat, waarbij technisch-commerciële medewerkers en technici een hele waaier aan nuttige diensten verlenen (bepalen van de juiste ondervloer, tests, opstart van werven) en samen met u de oplossing uitkiezen die het best is afgestemd op de specifieke kenmerken van uw werf.

Met een volledig en samenhangend gamma van producten en systemen die innovatief, betrouwbaar en performant zijn, kunt u bij Uzin genieten van internationaal erkende ervaring en knowhow, in elke fase van uw werf.

De Uzin Utz Groep biedt u wat in uw dagtaak onontbeerlijk is: stabiliteit bij elke stap.

Dr. H. Werner Utz