"Als dochter van Uzin-Utz groep, wil Uzin Utz België de vooraanstaande partner zijn voor de vakman van vloerbekleding, wat betreft technisch advies voor de ondergrond en kwaliteit van plaatsingsproducten"

  

 

WOLFF is een merk van Uzin Utz België uit Gent. Met de merken UZIN, Pallmann, WOLFF en codex levert Uzin Utz België een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.

Uzin Utz België is een dochteronderneming van de Duitse Uzin Utz Groep. De Uzin Utz Groep is net als Uzin Utz België toonaangevend in de vloerenbranche. Wat zal de markt de komende jaren vragen? Hoe duurzaam zijn onze materialen? Wat kunnen we verbeteren?

Onze kennis en praktijkervaring delen wij graag met de gebruikers van onze producten. Wij zien het als deel van onze verantwoordelijkheid dat onze producten zo optimaal en efficiënt mogelijk worden ingezet.

Kortom: om samen een gezonde toekomst tegemoet te zien, investeren wij in onze producten, mensen en bedrijfsprocessen. Met als resultaat: minimale belasting van onze omgeving én tevreden opdrachtgevers.